La Différence

In de zomer van 2013 vonden we het huis van onze dromen, in het gehucht ‘Moulin de Bas’. Het dorpje Vieil Arcy ligt in het departement van de Aisne in de regio van Picardië op de grens met de Champagne-Ardenne regio.  Zo kun je genieten van de troeven van 2 regio’s met hun bezienswaardigheden, cultureel erfgoed en oorlogsverleden WO l. Onze derde troef is onze Frans-Belgische keuken waarmee we u een geslaagd verblijf garanderen.

De dag start met een heerlijk ontbijt die u voldoende energie verschaft om:

Dit alles is te vinden binnen een straal van 30 km. Ter plaatse is er een overdekte ruimte waar men zich kan meten in het ping-pong, kickerbak en dartsspel.

De dag kun je eindigen aan onze gastentafel waar Anne ( oud leerling hotelschool Spermalie) u een heerlijke maaltijd  en Stefaan (wijnliefhebber) de aangepaste wijn serveert.

Vanzelfsprekend zijn er ook Belgische biertjes te verkrijgen.

Honden niet toegelaten.
Afgesloten parking
Gratis wifi

Opmerking!  Om uw gps toestel te programmeren Viel Arcy ingegen postcode 02160.Wij hebben geen bancontact en ontvangen  graag uw betaling via overschrijving (vooraf) of cash aub. Kan ook met payconiq of een bankapp. GPS : 49.22.36N/ 03.37.50E
Wij kunnen uw elektrische fiets opladen, hier komt wel een meerprijs van 5 euro per fiets.
Voor een elektrische auto is de kostprijs 25 euro. Wij hebben wel geen laadpaal .

Om het makkelijkst vanuit Belgie bij ons te komen neemt u richting Lille en na de péage volgt u Reims. Dan afrit Laon en vanaf dan volgt u best Lac de L’Ailette ( center Parcs ) na de Lac volgt u Fismes en als u het centrum van Bourg et Comin voorbij bent komt u op een T daar staat Vieil Arcy aangegeven, u rijdt niet tot in het dorp maar de eerste straat links en na 750m het eerste huis rechts.

jullie zijn altijd welkom in ons huis.
Stefaan en Anne, de kinderen en 3kleinkindjes

Booking

Van:
Tot:
Personen/kamer:

Contacteer ons

Moulin de bas 6, 02160 Vieil Arcy
+32 473 37 10 93
info@la-difference.be
©2024 La Difference – Chambres d'hotes – Tables d'hotes